Blog # 25

24 Jul

BREXIT  ???  MEGLEPETES ???  NEEEM !!  TOKELETES csak TOKELETESEN ATLATSZO  !!!

Ez volt a HATTERVILAG, hivatalos neven a “City of London ” a strategiaja. Mar 2014-ben a Blog #9 – ben megirtam, hogy Anglia nepszavazast ir ki es kilep az Europai Uniobol. Miert ? Hogy kivaltsagos helyzete megmaradjon a vegso cel eleresehez, amit Cameron mar minden eshetosegre felkeszulve, 2016 tavaszan az Europai Unioval kotott egyezmenyek ertelmeben, amugy is biztositott szamukra. A GLOBALIZALAST, harom pont segitsegevel lehet vegrehajtani  azert, hogy az 1 szazaleka az emberisegnek orokre terdre kenyszeritse a 99 szazalekot olyan modon, hogy mire felebred, ha meg lesz ereje vagy esze ( mert a szisztematikus nepvandoroltatas soran osszetartasa egyre kevesebb lesz) rajon arra, hogy  NINCS  HAZAJA,  NINCS CSALADJA,  NINCS VALLASA,  HITE,  NINCS NEME, azt sem tudja fiu-e vagy lany, de mar keso lesz.  Ezert rejtozkodnek es addig amig hivatalosan nem lephetnek szinre, ugy befolyasoljak a nepek velemenyet a kezukben levo MEDIAN keresztul, hogy a cel elerheto legyen, az pedig az alabbiak szerint valosulna meg.

1.  Gazdasagi kozpont : City of London ( privat kezben levo egesz vilagot iranyito   corporation, amelyik birtokolja, tulajdonolja a foldet. )

2. Vallasi Kozpont :  VATIKAN  ( Free Mason a SZABADKOMUVESSEG , mint kordinalo kozpont iranyitasa alatt,  beepulese mar megkezdodott )

3. Katonasag : NATO (  ugyan nincs letjogosultsaga a Warsoi szerzodes megszuntetese ota,de jelenleg , mondvacsinalt ellenseggel szemben ” vedelmi rendszer ” cimszo alatt tartjak megszallas alatt az orszagokat es haborura uszitva,  veszik korul az Oroszokat, a bekebelezesre varo orszagokkal szemben pedig az USA katonai haderejet es annak vilagot behalozo tamaszpontjait hasznaljak.

4. Az ENSZ szerepet es annak  ” BEKEFENNTARTO ” hadsereget csak akkor fogjak tudni hivatalosan alkalmazni,  ha az elso ket pontban foglaltak mar bekovetkeztek.

A BREXITTEL Anglia most mar szabadon, az Europai Union kivul ( de akar belul, ha ugy alakul, hiszen elerte, hogy diktalhat ) nyithat es latszolagos bekejobbot nyujthat az oroszok fele, mert a “City of Londonnak ” erdeke jo kapcsolatot fenntartani, ahol lehet ott bekapcsolodni es reszt venni a kinai es orosz kereskedelmi egyezmenyekbe, valamint az amerikai-europai szabadkereskedelmi egyezmenyekbe, termeszetesen sajat erdekeit kepviselve ugy, hogy lehetoseget teremtsen ahhoz,hogy a vilag kereskedelmi- gazdasagi iranyitasanak kozpontjava valjon.

Akik ma meg kepesek ennek a globalista torekvesnek ellenallni es egyensulyt teremteni az Kina es Oroszorszag , akik megadtak a globalistaknak a masodik nagy csapast azzal, hogy Kina 2016.aprilis 19-en  negy allamilag kontrollalt bankjaival, megalakitotta az SGE (Shanghai Gold Exchanget) csak ket nemzetkozi bank mukodesevel, az egyik az ANZ ( Ausztralia es New Zeland Banking Group ) a masik a Standard Bank of Del- Afrika ( ami a legnagyobb szerviz group a foldon 32 orszag bankjabol 20 orszag afrikai ) ezzel a NYUGAT szemeben az SGE  a tavaly beinditott London Bullion Marketnek az (LBMA-nek) a rivalisava valt, amit Kina egymast kiegeszitonek, egyensulyt teremtonek tart. ( termeszetesen nem szabad elfelejtenei, hogy Ausztralia, New-Zeland, Kanada  “Korona Gyarmatok” ami nem a kiralysag, hanem a “City of Londonnak” hatalmat jelenti.)

Termeszetes tehat, hogy Angliat olyan helyzetbe kellett hozni, hogy a “City of London” mindket oldallal ( kelet es nyugat ) szemben mozgasteret kapjon ahhoz, hogy gyoztes egyben IRANYITO harmadikkent keruljon ki az egymassal szembe allitott orszagok kozul.

Ezt a trukkot alkalmazzak a vallasok szembe allitasaval is,.helyet adva azoknak a szelsosegeseknek, akik csak az 1-2 szazalekban vannak, de a media segitsegevel felnagyitva az ellenteteket, az 1-2 szazalek fanatikust felhasznalva, egymasnak ugrasztjak a 99 szazalekot kepviselo tobbseget.

Ugyanugy, az emberiseg 1-2 szazaleka pubertas korban , rajon arra, hogy szekszualisan sajat nemehez vonzodik, de itt is annak az 1-2 szazaleknak a termeszetellenes vonzalmat ugy felnagyitjak,mintha a 99 szazaleknak kellene megkerdojelezni hovatartozasat, figyelmen kivul hagyva azt a TENYT,hogy az emberiseg FAJFENNTARTASA a ferfi es a no TERMESZETES kapcsolatabol kovetkezik, ellenkezo esetben KIHALNA az emberiseg.

Folyamatosan megprobalnak, olyan helyzetet teremteni, hogy a megzavarodott agyu tomegeknek, szukseguk legyen egy olyan szervezetre, amelyik ( akar a VATIKAN-on belul, akar kivul )  osszefogja a most mar oriasira duzzadt szelsosegeseket, hivoket, hitetleneket ez pedig   a   Free Mason a ” Szabadkomuvesseg ” legyen..

Itt az ideje megkerdojelezni a LETJOGOSULTSAGAT ennek a kisebbsegnek, amelyik csak es kizarolag letbizonytalansagot teremto, hamis, anarhitikus demokraciat gyakorlo es hirdeto  sajat imperialista celjai elerese erdekeben semmitol nem visszariado modon egyre kozelebb hozza a harmadik vilaghaborut.

 

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *